_DSC9536.jpg

Dette er OceanMaster

OceanMaster er båtglede for alle. 
Vi lager praktiske, sikre og familievenlige båter med fokus på å gi deg og dine det beste fjorden har å by på. Båtene skal være en naturlig forlengelse av din hverdag, for enklere tilgang til fjordens gleder. Dette er OceanMasters tilnærming ved utvikling av nye modeller.
Vi tør å gå så langt å påstå at vi ikke bare leverer Norgens beste båter, men også fjordens hyggeligste båtopplevelser. 

 

"Vår båt var badestrand, solseng, fornøyelsespark og stupetårn på en gang" - Båtliv

Stemningsbilde 1 - krabbefiske.jpg

 

Historien bak

OceanMaster har bygget båter i Polen siden 2004.  I alle år har sikkerhet og funksjonalitet stått i fokus. Vår første båt, OceanMaster 605, ble en av norges mest solgte båter gjennom tidene på grunn av sine gode, trygge sjøegenskaper og ikke minst praktiske løsninger.

OceanMaster var en av de første norske båtmerkene som fokuserte på effektiv drift og rasjonelle verdikjeder.  Vi besluttet fra starten å bygge i Polen for å spare kostnader, og for å kunne tilby kvalitetsbåter til de beste prisene. Dette resulterte i Norges mest solgte skjærgårdsjeep flere år på rad, OceanMaster 605, og tusenvis av fantastiske opplevelser på fjorden.


6 års garanti med Honda på hekken

Motoren er nøkkelen til et bekymringsfritt båtliv.  Derfor leveres våre båter med kvalitetsmotorer fra Honda - verdens største motorprodusent.
Alle Honda motorer leveres som de eneste i Norge med 6 års garanti. Våre hekker er til å stole på.

I alle år har vi hatt innovasjon for mennsker i fokus, for et enklere, tryggere og bedre båtliv.  Vi kan båt, vi kjenner Norge og gleder oss til å levere båtglede til det norske folk i mange år fremover.

 

God tur !

 

Honda 250 hk - liten.jpg